[ad_1]
رئیس بنیاد جامعه کامپیوتری عدم پذیرش دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان به عنوان ضمانت تسهیلات بانکی را یکی از مهم ترین مشکلات شرکت ها می داند.
سیدحسن هاشمی نیز در گفت وگو با ایسنا، با ابراز امیدواری از رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان در سال با عنوان «تولید; رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر بارها بر تقویت اقتصاد دانشبنیان تاکید کردهاند و در سال جدید با پرداختن مستقیم به موضوع تولید، دانش و اشتغالزایی، سیاستهای کلی کشور را مشخص کردهاند. در این منطقه.”
رشد اقتصاد دانش بنیان مستلزم رشد اقتصاد شرکت های دانش بنیان است.
وی افزود: البته برای توسعه اقتصاد دانش بنیان نیازمند توسعه و تقویت اقتصاد شرکت های دانش بنیان و توسعه فعالیت ها و تاثیرات آن ها در بخش هایی مانند تولید، صنعت و خدمات هستیم و این نیاز وجود دارد. برای افزایش درآمد این شرکت ها و سهم آنها در اقتصاد.”
خریدهای تضمین شده توسط دولت تنها بخش کوچکی از پایگاه دانش را احیا می کند
رئیس بنیاد نصر با تقدیر از رویکرد رئیس جمهور در حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: اینکه آقای رئیسی وزارتخانه ها را به سمت خرید مدل ها و استانداردهای داخلی توسط شرکت های مبتنی بر دانش ساخت به جای محصولات خارجی هدایت کرده است، اقدام شایسته ای است. البته این ضمانت خرید را تضمین می کند.» تنها از چند شرکت حمایت اقتصادی می کند و ممکن است هرگز شامل 6700 شرکت نشود.
هاشمی افزود: بازار محصولات دانش بنیان فقط سازمان های دولتی نیست و این شرکت ها باید با تامین منابع لازم بتوانند بازارهای محصول را توسعه داده و اقتصاد خود را تقویت کنند.
باید منابع مالی را تامین کنیم و از تسهیلات بانکی استفاده کنیم
هاشمی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان برای توسعه اقتصاد خود نیازمند تامین منابع مالی و استفاده از تسهیلات بانکی هستند که در این راستا دولت مصوبات متعددی برای حمایت از حمایت داشته است و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز تسهیلاتی ارائه کرده است اما متاسفانه بسیاری از شرکت ها آنها را نداشته باشید. “حمایت کوتاه است.
دانشسازان خط تولید ندارند، دانش و فناوری دارند
وی در خصوص علت وقوع این حادثه گفت: دریافت این تسهیلات حمایتی مستلزم ضمانت و ضمانت از سوی شبکه بانکی است که قابل ارائه به شرکت های فعال در اینترنت نیست، دانش بنیان به ویژه شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و طراحی نرم افزار. “
وی افزود: این شرکتها مانند کارخانههایی نیستند که بتوان از خطوط تولید، تجهیزات و تجهیزات آنها برای وثیقه بانکی استفاده کرد، بلکه داراییهای آنها مغز آنهاست و بسیار ارزشمند است و با تکیه بر این دارایی برای دریافت مطالبات دانش ارزشمند است.
پیشنهاد بنیاد نصر برای حل یک مشکل اساسی
رئیس بنیاد جامعه رایانه ادامه داد: با توجه به این شرایط باید سازوکاری فراهم شود تا این دارایی نامشهود شرکت های دانش بنیان ارزش گذاری و به عنوان سرمایه رسمی در اداره ثبت شرکت به رسمیت شناخته شود.
هاشمی افزود: در کنار این اقدام باید سازوکاری برای ارائه ضمانت نامه های بانکی تعریف شود. متأسفانه بانک ها دارایی های نامشهود را به عنوان وثیقه قبول نمی کنند، حتی اگر به عنوان سرمایه شرکتی ثبت شده باشند.
هاشمی ادامه داد: راه حل پیشنهادی ما صندوق نوآوری و شکوفایی است که با کمک صندوق های پژوهش و فناوری در سراسر کشور و با همکاری تشکل های اتحادیه رایانه استان، برای رفع این معضل دانش بنیان اقدام کنیم. ”
صدور ضمانت نامه صندوق در ازای دارایی های نامشهود
وی گفت: این صندوقها میتوانند داراییهای معنوی شرکتهای دانشبنیان را ارزشگذاری کنند و در ازای پذیرش آن بهعنوان ضمانتنامه، ضمانتنامههایی صادر کنند که پرداختهایی را که توسط بانکها انجام میشود را تضمین میکند و آنها را اتخاذ کرده و در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار میدهد. “
وی با اشاره به آمادگی سامانه رایانه ای کشور برای همکاری در ارزش گذاری دارایی های نامشهود دانشگاهیان، گفت: با اجرای این طرح، شرکت های دانش بنیان می توانند از آزادسازی سرمایه های پژوهشی و فناوری در ازای دارایی های نامشهود خود اطمینان حاصل کنند. از وثیقه متعارف.» تسهیلات بانکی را در اختیار بانک ها قرار می دهد و از آنها بهره مند می شود.
رئیس بنیاد نصر همچنین ابراز امیدواری کرد با همکاری دستگاه های متولی این طرح محقق شود و گامی بلند در راستای تحقق شعار سال توسعه زیرساخت ها، اقتصاد دانش بنیان کشور برداشته شود.
انتهای پیام/
Source link